Culture: Australia and New Zealand

Culture rummer et verdenskort hvor eleverne kan vælge forskellige engelsksprogede områder: USA, Great Britain and Ireland, South Africa eller Australia and New Zealand.

I Australia and New Zealand kan eleverne besøge steder som Sydney, Tasmania og Great Barrier Reef, og de kan lære om alt fra wildlife til aboriginal people.

Culture er et ressourceområde om engelsksprogede lande og deres kultur, geografi, befolkning og traditioner. Culture kan inddrages i undervisningen efter behov – for at give eleverne en forsmag på de forskellige lande og tale med dem om, hvad de allerede kender og har hørt om.

De interaktive landkort rummer små klikbare illustrationer. Eleverne bliver derpå præsenteret for fotos, og de kan lytte til og læse en præsentation ved at klikke på Text. Til de fleste af lokaliteterne er der videoklip og/eller links til udvalgte websites.

Teksterne er af varierende sværhedsgrad. Brug lyden og teksten til at lytte globalt og tale sammen om, hvad det mon handler om, gerne på dansk. Brug billeder og videoer til at tale med eleverne om, hvad de kender til landene.