Oh! Love

Kærlighed findes i mange former. Kærlighed til familien, romantisk kærlighed, kærlighed til fysiske ting, men det, der for mange unge fylder allermest i teenageårene, er den første, og til tider meget voldsomme, ungdomsforelskelse.

Omdrejningspunktet i dette forløb er novellen ”Oh! Carol”, som er den del af bogen ”Oh! Carol and Other Steve Stories”, som findes på superreaders.dk.

Eleverne skal her læse og forholde sig til historien, som handler om Steve, der er vanvittigt forelsket i Carol. Hun er den populære pige på skolen, som kan vælge hvem som helst, men en dag ringer hun Steve op og inviterer ham til skoleballet. Steve er i den 7. himmel, men ikke alting går efter planen.

Eleverne skal arbejde med de forskellige former for kærlighed og definere, hvad de forstår ved begrebet. De skal ligeledes læse teksten, arbejde med personbeskrivelser, selv gå på opdagelse i teksten og leve sig ind i personernes følelser og handlinger. Til sidst skal de selv finde en kærlighedshistorie, som de ønsker at arbejde med. De skal her finde billeder og lave en digital billedfortælling, hvor de finder billeder og indtaler et lydspor til den selvvalgte historie.

Valentine’s Day bliver i stigende grad fejret også i Danmark, så det kan være en idé at tage dette emne op umiddelbart op til 14. februar.