Velkommen tilbage fra sommerferie

  • 0
  • 1. august 2016

Vi håber I alle har nydt sommeren. I portalen er der sket mange nye spændende ting! Nu får du endnu flere spændende didaktiserede forløb, men også flere elementer, som viser de mange muligheder du har med Alineas digitale læremidler.

For at give dig et overblik, har vi samlet vores nyheder, som du som ny og erfaren bruger kan få glæde af, at vide.

Ny bruger
Først og fremmest velkommen til! Vi er glade for at du har valgt os, og glæder os til at vise dig alt det indhold, som vi har samlet på portalen. Har du spørgsmål til portalen, er du altid velkommen til at kontakte vores teknisk support på 36 91 70 00 og på support@alinea.dk. De sidder klar på telefonerne alle skoledage fra 10-15.

MinUddannelse
Hos Alinea har vi gjort det endnu nemmere at tilgå vores varierede og interaktive undervisningsforløb via MinUddannelse. I samarbejde med UV-data, har Alinea lavet en integration, der sikrer adgang og overblik over alle Alineas digitale forløb, direkte fra MinUddannelse.
Læs mere her

Årsplaner
Til hvert klassetrin har vi sammensat årsplaner lige til at bruge. Årsplanerne er vejledende og henter sit faglige udgangspunkt i vores digitale læremidler. Vi opfordrer til, at du selv supplerer med stof fra hylderne og tjekker portalerne, da vi løbende justerer årsplanerne.
Læs mere her

INDSKOLINGEN
Til indskolingseleverne kan I arbejde med forløbene Food, Family og School. I forløbene lærer eleverne med at lytte, læse og lege med ordforrådet.

Food
Morgenmad, aftensmad eller mellemmåltider – arbejd med lækre aktiviteter og smagfulde sange og lær de mest almindelige madord.
Læs mere her

School
Kender I de mest almindelige ord I klasselokalet? Lær dem gennem dette lille ordforrådsforløb.
Læs mere her

MELLEMTRINNET
På mellemtrinnet kan I arbejde med de nye forløb ‘music & Stars’ og ‘Free time, me time’ hvor eleverne i mødet med engelsktalende børn øver skriftlig og mundtlig kommunikation.

Music & stars
Nyt forløb til 6. klasse. Arbejd med musik og superstjerner i dette forløb, der både har fokus på skriftlig og mundtlig kommunikation.
Læs mere her

Free time, me time
I forløbet ’Free time, me time’ møder eleverne tre børn fra engelsktalende lande der fortæller om deres fritidsaktiviteter. Forløbet er spændende og er nemt at differentiere. Niveauet er tilpasset 4. klasse og har fokus på sprog og kultur
Læs mere her

UDSKOLINGEN
Til udskolingen har vi samlet ’Global Issues’ som sætter fokus på globale termaer på tværs af lande og kulturer. I kan blandt andet sætte fokus på skønhedsidealer, kropsforståelse og sociale medier i forløbet ’Beauty World Tour’, eller på flygtningekrisen med forløbet ’On the Run’.
Se forløbene her

Fantasy
Drag ind i fantasygenrens verden med Gekko. Mød hekse og trolde, kast med trylleformularer og skriv din egen fantasyhistorie i dette spændende nye forløb til 7. klasse. Læs mere her

Bestil et prøveabonnement
Har du ikke adgang til vores portal? Så kan du prøve portalen gratis i en måned, og få gode ideer til din undevisning, ved at klikke her.

prøv-gratis-knap

Facebook
I kan også møde os på Facebook, hvor vi løbende opdaterer med nyheder og andre relevante ting. Følg os her

Der er lukket for kommentarer.